Historie

Styret består av:                                                                                                           

Thomas Kristiansen - Formann /sportslig leder. Tlf: 93422410                                                                                                             

Ørjan Fredriksen - Styremedlem/ webansvarlig. Tlf: 47864074               

Lars Magne Østensjø - Styremedlem. Tlf: 91146638                             

Geir  Bache - Styremedlem / regnskap. Tlf: 95101213

Admin - 20.10.2005 10:42

 Champions kickboxingklubb ble startet i august 2004. Den ble startet av Thomas Kristiansen med god hjelp av Niklas Johansson. Klubben holder til på Sælen skole for mellom- og vidergående parti, mens nybegynnerpartiet har sine treninger på Løvås skole. (se: treningstider).

Hovedmålet var å kunne tilby kickboxing i Fyllingsdalen, noe som har vært forbeholdt kun Bergen sentrum i en årrekke. Vi ønsker å tilby forskjellige treingsformer slik at vi best mulig kan imøtekomme den enkeltes behov – mosjonister så vel som konkurranseutøvere. Kickboxing har et bredt spekter med fire ulike grener å velge mellom; full, lett –og semikontakt og musikal forms (se: kickboxing).

Hovedinstruktør og klubbleder, Thomas Kristiansen (19.07.75), har trent fullkontakt kicboxing siden 1989. Han startet å gå konkurranser allerede i 1990, og var aktiv frem til han sa fra seg sin profesjonelle VM-tittel i august 2004, etter å ha forsvart den i fem år. Han har også vært verdensmester som amatør og har vunnet en rekke verdenscuper, nordiske mesterskap og norgesmesterskap. Han har instruert kickboxing siden 1990 og har tilegnet seg en solid trenerkompetanse etter fire år på idrettsgymnaset, gjennom egne erfaringer som instruktør, ulike instruktørkurs og ikke minst som aktiv utøver. På bakgrunn av all sin ballast er han en meget ettertraktet instruktør, og holder ofte seminarer i både inn- og utland.