Ny sponsor:-))

Klubben har i dag fått en ny sponsor som driver innen it-systemer og it-sikkerhet. De har også en nettbutikk der de selger div. data utstyr.

Du kan lese mer her eller trykke på banneren på høyre side.

 

Webansvarlig Ørjan Fredriksen - 06.01.2012 12:07

 http://www.firstpoint.no/ 

Konsulenter og kompetanse

Spisskompetanse: 

Da vi startet Firstpoint var målet å samle Bergens dyktigste fagfolk innen optimalisering  av it-systemer. Underveis har vi også bygget opp et sterkt fagmiljø med spisskompetanse  på it-sikkerhet. 

Prosjektstyring:  

Firstpoints erfarne løsningsarkitekter leder it-prosjekter fra start til mål og tilpasser  løsninger etter kundenes behov. Våre spesialister har erfaring fra en rekke omfattende  prosjekter, der vi har utviklet og innført nye konsepter for våre kunder. 

Firstpoint ble etablert i 2007 av erfarne it-konsulenter som så et behov for et sterkt  fagmiljø innen it-infrastruktur i Bergen. Kjernen i forretningsideen er å kombinere og  tilpasse anerkjente og markedsledende produkter på en sikker og brukervennlig måte,  fremfor å utvikle nye løsninger fra bunnen av. Dette gir større økonomiske besparelser  og økt effektivitet i store organisasjoner. 

Mange av våre konsulenter har operert i it-bransjen siden tidlig på 1990-tallet, og alle er  dypt engasjert i faget og innstilt på å nå målene vi har satt oss. Vi har utført en rekke  krevende oppdrag for store bedrifter i noen av Vestlandets tyngste kompetansemiljøer.  Mange av våre kunder foretrekker å være en stor kunde hos et lokalt selskap, fremfor å være  en liten kunde i et stort nasjonalt konsern. Blant disse er børsnoterte konsern og mange  offentlige instanser som stiller strenge krav til sine samarbeidspartnere.  

Firstpoint er eiet av de ansatte og har hatt lønnsom drift fra dag én.  Selskapet ledes av Bent Philipps.