VIL DU SPONSE KLUBBEN ?

Her kan du lese litt om klubben og forbundet.

Webansvarlig Ørjan Fredriksen - 08.11.2007 07:35

Your browser may not support display of this image.

 

Alle kan trene kickboxing. Det er en sport som gjennom allsidig og spennende trening lærer deg selvdisiplin, selvforsvar og å beherske kroppen din. Det gir deg økt selvtillit og god fysisk form, i tillegg til det sosiale som følger med en idrett.

  • Profesjonelt nivå: Vi har utøvere med forskjellig mål og ambisjoner, og flere deltar på mesterskap og stevner, både gutter og jenter. Idretten blir betegnet som kampsport (på lik linje med karate og boksing), i kontrollerte og lovbestemte former under NIF og Olympiatoppen.
  • Høy kvalitet: Daglig leder og trener, Thomas Kristiansen, har blant annet vunnet VM-tittel som amatør og proff. Klubben har siden starten i 2004, skapt Norgesmestre og Norgescupvinnere i junior og senior.
  • Sikkerhet: Klubben setter selvfølgelig sikkerheten først. Alle utøvere må bruke godkjent sikkerhetsutstyr på trening og i kamp. Statistikker viser at vi er en av idrettene med minst skader.

Vi i Champions Kickboxingklubb har høy kvalitet og ambisjoner for utøverne våre. Som sponsor kan du og din bedrift hjelpe flere utøvere å nå sine mål på nasjonalt og internasjonalt nivå, samt skape et godt sosialt mijlø i klubben.

Ta kontakt:

Litt informasjon og historikk om kickboxing:

Kickboxing er en av de største idrettsgrenene på verdensbasis. Norges kickboxing forbund (NKBF), er i dag tilknyttet verdens største forbund WAKO. De ble tatt inn på prøve i 1994 i NIF, før de i 1996 ble fullverdig medlem med eget særforbund. I Norge finnes det i dag ca. 63 klubber og 5000 registrerte medlemmer.

Vennlig hilsen

CHAMPIONS KICKBOXINGKLUBB